IMAGE Facial

Ben jij op zoek naar ontspanning en huidverbetering in één behandeling? Dan zijn de facials van IMAGE Skincare zeker iets voor jou.
Om ervoor te zorgen dat de huid in topconditie blijft is het belangrijk om de huid goed te onderhouden. Dit doe je onder andere door regelmatige intensieve behandelingen te ondergaan. Om de 6 tot 8 weken.
De Image Skincare facials verbeteren zichtbaar en voelbaar de huidconditie. Ze maken jouw huid gladder, frisser en stralender. De facials bereiden jouw huid tevens voor op de peelings van Image Skincare 


Beautybymarie

I Peel

Bij een peeling wordt een dunne laag van de huid gepeeld waardoor oneffenheden als rimpels, pigment, acne of littekens vervagen en jouw teint drastisch wordt verbeterd en tegelijkertijd wordt je huid goed gehydrateerd. IMAGE Skincare Peelings staan voor revolutionaire resultaten d.m.v. natuurlijke   ingrediënten zoals Aloë Vera, papaja, groene thee en vitamine C. Maar ook AHA en   BHA, waaronder natuurlijke organische zuren en fruitzuren die allen werken op de diepere, levende huidlaag. Door de peeling   worden de levende cellen gestimuleerd en het verouderingsproces vertraagt. Met de peelings kan zeer gericht gewerkt worden op specifieke huidproblemen. Bij deze behandelingen is het belangrijk om voor jou passende IMAGE Skincare producten thuis te gebruiken om jouw huid optimaal te kunnen verbeteren en te laten stralen.


CND Shellac

14+ dagen genieten van perfect gelakte nagels
 Bij CND™ staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen.Door de verschillende lagen Shellac die aangebracht worden is deze goed bestand tegen dagelijks gebruik en beschermt en verstevigt het de eigen nagels. Door de flexibiliteit in de Shellac breekt deze niet snel af op de nagels.


De voordelen van CND Shellac:

Hypo-allergeen 
Nagel wordt niet opgeruwd 
Direct droog na het aanbrengen 
Blijft 2 weken perfect zitten 
Eenvoudig te verwijderen zonder afvijlen


Brow Tycoon Henna Brows

D.m.v opmeten, tweezen, threaden, harsen en een kniptechniek shape ik jouw wenkbrauwen perfect in model. Daarnaast kun je kiezen voor het verven van je wenkbrauwen of voor de brow-hype van dit moment, namelijk:
Henna Brows van Browtycoon. De henna-techniek kleurt niet alleen de wenkbrauwhaartjes (vijf weken), maar ook de huid (twee weken). De wenkbrauwen krijgen zo een strakker en voller effect. Als jouw wenkbrauwen bijvoorbeeld te vaak geëpileerd zijn en je wilt niet meteen voor microblading of micropigmentatie gaan, dan kun je kiezen voor Browtycoon Henna Brows.


Harsbehandelingen

Het tijdelijk verwijderen van haar kan door middel van harsen. Het haar wordt met de hars in zijn geheel verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat het haar weer is aangegroeid. Dit aangroeien is met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na het harsen nooit harde stoppels meer zult hebben. Ik werk met FILM hars, deze hars hecht zich voornamelijk aan de haartjes, niet aan de huid. Dit is een stuk zachter voor jouw huid!

Harsbehandelingen